Nogle skridt tættere på landsbyen

Den blog post der gav mig det endelige skub til at starte bloggen her, har nogle ret gode bud på hvad der skal til, for at få landsbyfølelsen ind i vores liv. Altså den der følelse af at høre til og høre sammen. Jeg føler mig ret inspireret af de forslag, og prøver at minde mig selv på de her ting hver dag.

Først og fremmest skal vi erkende, at det er okay at vi har det svært, og at det ikke er vores egen utilstrækkelighed der er skyld heri. Det er vores kultur den er gal med.

Dernæst skal vi anerkende vores egne behov som forældre, og sørge for at få dem mødt. For det er når vi kun fokuserer på andre, at vi får svært ved at være lykkelige.

Vi skal stå ved vores sårbarhed og turde træde ud over os selv og vores egen komfortzone og møde nye mennesker. For det er i relationen til andre at vores egen lykke starter.

Vi skal dyrke vores stærke sider, for derved at tiltrække de rigtige energier og dyrke fællesskaber her ud fra.

Vi skal dyrke vores interesser og finde fællesskaberne her igennem. Og så skal vi turde indgå i de relationer der opstår og bygge videre på dem med ærlighed omkring vores behov for dem.

Lad være med at overdrive engagementet i aktiviteter. Det kan være fristende at fylde sin kalender, for at fylde sig selv op, men det kommer højest sandsynligt til at have modsat effekt.

Vi skal finde modet til at fortælle andre om vores tanker og følelser. Også selvom ingen andre tør.

Og så den vigtigste: Elsk dig selv og pas på dig selv. Giv dig selv næring og tank dig selv op – for det er her det hele starter.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s