Helt kirkelig

Et sted jeg ikke havde troet jeg skulle slå mine folder, er i kirken. Jeg anser ikke mig selv for at være troende og kristendom som sådan har egentlig aldrig sagt mig noget. Alligevel har jeg efterhånden, i mit mor-virke, tilbragt en del timer i kirker rundt om i Vores by.

Først var det til babysalmesang med min søn for 5,5 år siden. Dernæst gik han og jeg i den lokale legestue, indtil han startede i vuggestue. Og da så min datter kom til gentog jeg samme mønster. Og lagde nu en del til. For jeg har også, med begge børn, gået i legestue i andre kirkerum og synes virkelig der er nogle fantastiske tilbud der ude. Det er helt vildt engagerede mennesker der står for aktiviteterne og børnene elsker det (og dem). Det er gratis (eller nogle steder ligger man en skilling til kirkekassen) og der er god opbakning fra de mange besøgende. 

Så faktisk har jeg her måske fundet nogle af de fællesskaber jeg leder efter. For der findes også spaghetti-gudstjenester og koncerter og andre gode tilbud til os ude i kirkerne. Og måske skal vi til at benytte det noget mere. Måske hive nogle af vores dejlige venner med. Det kan da kun være et hit. 

(Faktisk har kirkerne held med at tiltrække flere brugere, ved at tilpasse deres arrangementer og lave koncerter og spaghetti-gudstjenester, som nævnt. Og endnu flere ville bruge kirken, hvis der var gode kulturelle arrangementer. Et oplagt sted at finde fællesskab, tænker jeg. Uanset hvor troende man er.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s