God tilknytning giver sunde mennesker

Nu er det ikke fordi jeg vil til at begynde at skrive eller mene en helt masse om afhængighed, men jeg så denne video og så følte jeg alligevel den var relevant her.

Det den i bund og grund fortæller er at vi mennesker (eller rotter ;)) har brug for fællesskaber for at være sunde og hele. Vi har brug for god tilknytning til andre individer, for at vi har det godt. Det er ret simpelt og alligevel er vi på mange måder så langt fra det. Eller vi er kommet langt fra det, men jeg tror jo virkelig på at vi må finde vej tilbage til essensen. At vi har brug for andre mennesker, vi har brug for hinanden – at vores arts sundhed skal findes i den sunde tilknytning.

Denne video handler om afhængighed og hvordan vi har brug for tilknytning for at komme forskellige afhængigheder til livs. Jeg mener ikke så meget om afhængigheder, men det med tilknytning og fællesskaber. Det er jo “right down my alley”.

Se den! – ved at klikke her.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s