Introvert landsbyliv

Vi er flyttet. Slut med by. Hurra!

Jeg har elsket Vores liv i byen. Med alt hvad det indebar. Virkelig. At drøne rundt med ungerne i Christiania-cyklen. På stenbroerne og i parkerne. Nyde lækre kaffer og økologisk bagværk. Jeg elsker stadig lækker kaffe – nu nyder jeg den bare i mit eget køkken. Det har jeg egentlig gjort længe. Behovet for at vende mig indad, væk fra stress og stimuli har været længe undervejs. Nu gør jeg det bare full-blown her i Vores lille hus i provinsen.

Jeg har altid lidt enormt meget af FOMO. Været så bange for ikke at være een af de seje. Det har jeg brugt 35 år på at være enormt anspændt omkring. Måske er det en del af det at blive voksen, at ville lidt på afstand af denne følelse. Eller det er det i hvert fald for mig. Det er det nu.

Jeg sidder nu, ti dage efter indflytningen i huset, og tænker: Hvorfor gjorde vi ikke dette noget før? Allerede føler jeg mig lettere og lykkeligere (okay det hedder det ikke, men det passede bare bedre lige her) her tæt på naturen, hvor nætterne er sorte og månen blænder mig i min dybe søvn, når dens stråler sniger sig ind under gardinet, ned på min hovedpude. Hvor turen til skole med min søn om morgenen, går forbi havet og jeg mærker, hvordan det er som balsam for min krop og sjæl.

Espergærde er ikke en landsby. Men det er udenfor storbyen, og for mig er det her lige den landsby, jeg har brug for på dette tidspunkt i mit liv. Jeg har brugt de sidste år på, at sørge over alle de fællesskaber, der IKKE var i mit liv. Men lige nu er det fællesskab jeg har brug for lige her: Inde i min egen navle. Eller i min egen familie. Men mest af alt finder jeg roen i mig selv. Og trækker vejret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s