Ensom og søgende

Som person kan jeg slet ikke lade være med at være søgende. Jeg elsker at udvide mine horisonter og jeg elsker at få nye input. Jeg kalder mig for et udviklingsmenneske – fordi jeg altid har nye ting i kikkerten. Både i forhold til min familie, livet, sundhed, personlig udvikling, faglighed osv osv.. Somme tider kan denne nysgerrighed og åbenhed være ret så udfordrende, fordi jeg har svært ved at finde ro i hvor jeg er og hvem jeg er. Det arbejder jeg på.

Men min søgende adfærd er også en af mine stærkeste sider. Fordi jeg hele tiden erfarer og lærer nye ting og det er så vanvittigt fedt og givende. Jeg elsker nye relationer og nye oplevelser.

Det er også denne søgen, der i udgangspunktet fik mig til at begynde at skrive bloggen. Fordi jeg bare havde brug for at få tankerne ud af hovedet. Jeg følte mig virkelig alene, hvis de der tanker bare fes rundt inde i mit hovede. Men ved at sige det højt, eller skrive det, håbede jeg nok at sætte en prop i ensomheden, ved at vække andres interesse for mine tanker.

Der er gået et år og det er faktisk først nu jeg mærker at jeg ikke er alene. Sådan i et større perspektiv end bare de mennesker jeg allerede kender IRL.

Jeg kan også mærke, at jeg skal dele endnu mere her inde. Jeg kan mærke, at det at jeg fysisk er kommet på afstand af byen, gør mig stærkere psykisk og mere sikker på mig selv. Jeg tør mere. 

Idag skrev Nynne et opslag på Facebook om at min blog vækkede noget i hende. At den fik hende til at føle sig mindre alene. Så nu er vi da to. Det er en start. Mere end jeg havde drømt om. Så nu kommer hun på besøg i mit nye hjem – så vi også kan stå sammen IRL 😍 For er der noget jeg virkelig søger i denne tid, hvor jeg skal stå mere frem med den jeg er, så er det mennesker af kød og blod til at læne mig op af. Som kan inspirere mig til at lære endnu mere nyt, udvikle mig endnu mere og turde stå endnu mere stærkt i mig selv. For ensom er der ingen grund til at være mere – alt er love.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s