Hjemme i mig selv

Der er sket noget den sidste tid. Jeg er begyndt at stå mere frem med mine holdninger. Jeg er begyndt at turde mere. Turde stå stærkt i mig selv. Og det er virkelig virkelig givende.

Jeg er begyndt at skrive mere her på bloggen. Og kommer til det meget mere fremover. For jeg har virkelig noget på hjerte – det ved I, mine læsere, jo. Og det er som om, at den her lille niche, som jeg har anset bloggen for at være, pludselig begynder at give mening.

Jeg har fået mails fra læsere, der føler sig lettede over ikke at være alene, når de læser mine indlæg. Som gerne vil mødes og tale om, hvad vi kan gøre for at finde landsbyerne, og ind til det der er vigtigt her i livet. Som spejler sig mine tanker og følelser. Og det er bare så utrolig rart at få sådanne henvendelser.

Der er folk der skriver, at de synes jeg skriver godt. Og det er så bizart for mig at “høre”. For det føles som om, det slet ikke kan være mig de mener. Men det er det. Og jeg inspirerer folk. Folk jeg ikke kender tilmed. Fordi jeg skriver her og på sociale medier. Fordi jeg er den jeg er, har de tanker jeg har og føler det jeg gør.

Jo mere jeg finder ind i min essens og tør være i ro i mig selv, jo mere kan jeg bare se mit liv blomstre, nærmest uden jeg gør noget. Det føles magisk.

Og alt dette betyder jo så også, at jeg heller ikke er alene. Den der landsby er der. Lige nu her i cyberspace, men mere og mere også i det virkelige liv. For jo mere jeg er hjemme i mig selv, jo mere kan jeg se, at alt nok skal blive præcis, som det er meningen det skal være. Min landsby skal jeg nok komme til at leve i. Den kommer til mig. Alt er love.

 

One thought on “Hjemme i mig selv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s