Livet går og klokken slår og nu er jeg her igen

33374912_10215758318701440_1555830544103636992_n

Tiden går og jeg har simpelthen været så hængt op af at nyde livet, tiden og friheden, så bloggen røg lidt i glemmebogen. Nu er jeg tilbage, for mange tanker florerer og skal deles.

Jeg er igang med 1000 ting. Jeg skal lave kvindecirkel med to andre fantastiske kvinder, og indtil videre ca. 15 tilmeldte, heriblandt en 73 årig kvinde, hvilket bare fylder mig med så stor taknemmelighed og ydmyghed. Tænk at så mange vil have del i den energi vi føler lyst til at dele. Tænk at vi ikke er de eneste (selvfølgelig er vi ikke det) der har lyst til at mærke hvordan vi som kvinder kan løfte hinanden, når vi finder sammen i et fællesskab. Find eventet “Sacred Sisterhood Beach Circle” på Facebook, hvis det interesserer dig 😉

Derudover er jeg igang med min første doulaklient. En førstefødende, amerikansk kvinde og hendes mand og datter i maven, som jeg skal støtte til at få den fødselsesoplevelse de drømmer om. Det er sådan en smuk rejse for mig, og for dem, og jeg glæder mig til at dele mere med Jer om det.

Og så arbejder jeg jo med verdens bedste essentielle olier fra doTerra. Jeg er i fuld gang med, at hjælpe andre mødre igang med, at bruge olierne til at støtte dem selv og deres familier til et naturligt sundt liv. Og jeg lærer så vanvittigt meget og min egen familie har så meget glæde af de olier. Det vil jeg også fortælle mere om en anden gang.

Samtidig hjemmeskoler jeg jo to børn. Og alene det, optager nærmest al min tid. Og det skal det, sådan vil jeg at det skal være, og hver eneste dag er jeg så taknemmelig for det liv vi lever.

Derudover har jeg jo, som alle mødre i denne verden, en milliard praktiske gøremål, som jeg må og skal tage mig af. For det meste klarer jeg det mest nødvendige, og når begge børn sover, et sted mellem 20.30 og 21.30, så når jeg enten lidt admin på min computer (mails og beskeder der skal besvares, ting jeg lige skal undersøge og se på, osv..) eller ligger i sofaen, indtil jeg tager mig sammen til at gå i seng.

Faktisk kan jeg ikke helt følge med. Der er for mange ting, og for få timer. Det kan måske forekomme sært, når jeg ikke arbejder og tid er alt vi har, men det er sådan det er. Vi vil gerne lave fede og spændende ting, vi nyder vores frihed og gør lige det vi har lyst til hver dag. Og det er totalt magisk og alt er lige som det skal være, men det betyder altså ikke at jeg kan nå alt det jeg skal.

Og lige i de her dage ringer der journalister, og vil have mig til at stille op i tv og fortælle om hjemmeskole, langtidsamning og andre radikale livsvalg. Og jeg kan mærke at formidlingen her inde ikke må gå i stå. Jeg har så meget på hjerte. Men tingene er nødt til at komme mere i system, for at jeg kan nå alt. Det er jo ikke raketvidenskab, så nu vil jeg putte mine børn og lægge en plan.

Tak fordi I stadig er her 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s